Persondatapolitik

Personlige oplysninger

For at du kan indgå en aftale med os via websitet – udføre en handel – skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail-adresse

Personoplysningerne registreres hos covertilipadair.dk og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Vi registrerer desuden følgende typer af oplysninger om dig, såfremt du oplyser dem til covertilipadair.dk :

  • Alternative leveringsadresser

Det gør vi med følgende formål:
Alternative leveringsadresser gemmes, så de kan benyttes, når du ønsker ordrer sendt til anden adresse end fakturaadressen.

Cover Group er dataansvarlig og har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til Cover Group videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Alle kundeoplysninger indtastes og transmitteres i ikke-krypteret form til covertilipadair.dk

Som registreret hos covertilipad.dk  har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen, og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig.
Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til covertilipadair.dk via e-mail: info@covertilipadair.dk

Den ansvarlige hos covertilipadair.dk for registreringerne er Jan Klindt, som kan kontaktes på jklindt@covergroup.dk

Jf. Persondatalovens § 34 stk. 2 samt de af ministeren fastsatte regler i Bekendtgørelse nr. 533 af 15. juni 2000 forbeholder vi os ret til at opkræve 200 kr. for registerindsigten.

Cookies

Cookies er små datafiler med informationer, der sendes til din computer når du besøger en hjemmeside. Informationerne gemmes på din computer og kommer frem, når du besøger hjemmesiden igen. Ved at anvende cookies  bliver vi i stand til at genkende dig, og til at optimere diverse funktioner på webshoppen og analysere kundernes brug af webshoppen, så dit besøg bliver så let og udbytterigt som muligt for dig som bruger.

Vi bruger også cookies for at sikre mod uretmæssigheder og andre sikkerhedsmæssige forhold.

Forudsætningen for, at du kan få glæde af disse faciliteter, er derfor, at din web browser er sat op til at acceptere cookies, og vi tager derfor din accept af vore handelsbetingelser som dit samtykke til vor anvendelse af cookies.

Du har selvfølgelig mulighed for at indstille din computer til ikke at acceptere cookies. Måden, dette gøres på, afhænger af den browser, du bruger, og vi henviser dig derfor til din browserleverandør, for at få nærmere vejledning heri.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)