Billede af: Pixabay
Dato: 17. November 2020

Hvad Er En IPad?

iPad er Apples udgave af de såkaldte tablets. Mens de fleste andre producenter blot betegner deres tablets som tablets, så har Apple valgt at kaldes deres for iPad - ligesom de kalder en smartphone for en iPhone.

Mange kalder i dag en tablet for en iPad, da Apple var blandt de første producenter til at sende tablets på markedet. Navnet er dermed slået fast med samme styrke, som selve betegnelsen for produktkategorien.

De forskellige udgaver af iPad

Du kan i dag få flere forskellige udgaver af en iPad. Apple har aktuelt fire iPad-udgaver, som har hver deres kendetegn og specifikationer. De fire iPad-varianter er:

  • iPad Air
  • Ipad
  • iPad Pro
  • iPad Mini

iPad er her standardudgaven, mens iPad Air og iPad Pro er mere avancerede udgaver. Topmodellen er i øjeblikket iPad Pro, men en ny iPad Pro koster i omegnen af 7.000 kr.

iPad Mini adskiller sig fra de øvrige iPads, når det kommer til skærmstørrelsen. Den har som regel kun en skærmstørrelse på 7,9 tommer, hvilket gør den til en mellemting blandt en iPhone og de andre iPads, når det kommer til størrelsen.

Skærmstørrelser for iPad

  • iPad Mini 7,9 tommer
  • iPad 10,2 tommer
  • iPad Air 10,9 tommer
  • iPad Pro 11-12,9 tommer

En iPad, alt efter valg af model, koster mellem 2.799 kr. og 6,999 kr., når du køber dem fra ny.

Her har du læst et publiceret og udgivet stykke indhold, der udelukkende er lavet med henblik på at tilgode se. avXperten. Hos avXperten bestiller du et stort udvalg af panini grill varer. Vha. avXperten overlever denne hjemmeside.


Relateret indhold

Hvordan rydder man op på en ipad?

Hvordan rydder man op på en ipad?

Roder det på din Ipad? Ønsker du at rydde op på din Ipad, enten fordi at det roder eller fordi den er fuld? Så skal du l…

Læs mere

hvad er forskellen på ipad pro og ipad air? Få svaret her

hvad er forskellen på ipad pro og ipad air? Få svaret her

Kan du heller ikke vælge i mellem iPad Pro og iPad Air? i dette indlæg vil jeg kort sammenligne begge iPads, så det er f…

Læs mere

Hvad koster en Apple ipad?

Hvad koster en Apple ipad?

En iPad fra Apple kan svinge meget afhængigt af, om du vil have en pro, en air, en mini eller en 8. generations iPad. He…

Læs mere

Hvor meget tid må børn bruge på en iPad?

Hvor meget tid må børn bruge på en iPad?

Der er mange forskellige holdninger til, hvor meget tid børn på bruge på en iPad. Nogle er meget imod det generelt, imen…

Læs mere