Billede af: Pixabay
Dato: 17. November 2020

Hvad Er En IPad?

iPad er Apples udgave af de såkaldte tablets. Mens de fleste andre producenter blot betegner deres tablets som tablets, så har Apple valgt at kaldes deres for iPad - ligesom de kalder en smartphone for en iPhone.

Mange kalder i dag en tablet for en iPad, da Apple var blandt de første producenter til at sende tablets på markedet. Navnet er dermed slået fast med samme styrke, som selve betegnelsen for produktkategorien.

De forskellige udgaver af iPad

Du kan i dag få flere forskellige udgaver af en iPad. Apple har aktuelt fire iPad-udgaver, som har hver deres kendetegn og specifikationer. De fire iPad-varianter er:

  • iPad Air
  • Ipad
  • iPad Pro
  • iPad Mini

iPad er her standardudgaven, mens iPad Air og iPad Pro er mere avancerede udgaver. Topmodellen er i øjeblikket iPad Pro, men en ny iPad Pro koster i omegnen af 7.000 kr.

iPad Mini adskiller sig fra de øvrige iPads, når det kommer til skærmstørrelsen. Den har som regel kun en skærmstørrelse på 7,9 tommer, hvilket gør den til en mellemting blandt en iPhone og de andre iPads, når det kommer til størrelsen.

Skærmstørrelser for iPad

  • iPad Mini 7,9 tommer
  • iPad 10,2 tommer
  • iPad Air 10,9 tommer
  • iPad Pro 11-12,9 tommer

En iPad, alt efter valg af model, koster mellem 2.799 kr. og 6,999 kr., når du køber dem fra ny.

Her har du læst et publiceret og udgivet stykke indhold, der udelukkende er lavet med henblik på at tilgode se. avXperten. Hos avXperten bestiller du et stort udvalg af panini grill varer. Vha. avXperten overlever denne hjemmeside.


Relateret indhold

Hvor gammel er iPad?

Hvor gammel er iPad?

Den første iPad rundede i 2020 sin 10-års fødselsdag eller jubilæum, om man vil. Den første iPad blev nemlig udgivet af …

Læs mere

Hvad forskel er der på iPad og tablet?

Hvad forskel er der på iPad og tablet?

Hvad er forskellen på en iPad og en tablet? Ingenting og alting er nok det bedste svar. For en iPad er en tablet, men en…

Læs mere

Hvad koster en god iPad?

Hvad koster en god iPad?

Du skal regne med en pris på mellem 5.000 kr. og 8.000 kr., hvis du skal have en af iPad-topmodellerne. Du kan få en iPa…

Læs mere

Hvor mange tommer er en iPad?

Hvor mange tommer er en iPad?

En iPad er mellem 7,9 og 12,9 tommer alt efter, hvilken iPad-model du anvender. Der er nemlig forskel på skærmstørrelsen…

Læs mere