Billede af: Pixabay
Dato: 26. November 2020

Hvad Forskel Er Der På IPad Og Tablet?

Hvad er forskellen på en iPad og en tablet? Ingenting og alting er nok det bedste svar. For en iPad er en tablet, men en tablet er nødvendigvis en iPad.

Forvirret? Det skal du ikke være, for her får du listet de mange forskelle mellem en iPad og en tablet. Der er nemlig nogle markante forskelle.

Forskellene mellem iPad og tablet

Mens en tablet betegner en produktkategori, så betegner en iPad en konkret tabletmodel fra en bestemt producent. iPad er varemærket og kan kun bruges af Apple, mens tablet dækker over hele kategorien.

Så langt så godt. Der er derfor en lang række forskelle mellem en iPad og de øvrige tablets.

En iPad har et iOS styresystem, mens de resterende tablets primært har et Android-styresystem. 

Det fører til endnu en stor forskel, for med forskellige styresystemer kan du også downloade forskellige apps til henholdsvis iPad og tablet. De fleste udbydere udvikler dog apps til begge enheder for at nå så vidt og bredt ud som muligt.

Da iPad er et af Apples varemærker, mens tablets laves af de mange øvrige elektronikproducenter, så er der også en markant forskel på prisen. En iPad koster som regel omkring 2.800 kr. - 3.000 kr. for de billigste, mens de billigste tablets koster mellem 700 kr. og 1.000 kr.

Apple forsøger her også at distancere sig selv så meget som muligt fra de øvrige tabletproducenter med iPad.

Det indhold du læser i dette indhold, er lavet med økonomisk support fra avXperten. Her kan du eksempelvis købe D-link, og meget meget andet. Dette gælder dette indhold - tak for dette.


Relateret indhold

Hvor gammel er iPad?

Hvor gammel er iPad?

Den første iPad rundede i 2020 sin 10-års fødselsdag eller jubilæum, om man vil. Den første iPad blev nemlig udgivet af …

Læs mere

Hvad koster en god iPad?

Hvad koster en god iPad?

Du skal regne med en pris på mellem 5.000 kr. og 8.000 kr., hvis du skal have en af iPad-topmodellerne. Du kan få en iPa…

Læs mere

Hvor mange tommer er en iPad?

Hvor mange tommer er en iPad?

En iPad er mellem 7,9 og 12,9 tommer alt efter, hvilken iPad-model du anvender. Der er nemlig forskel på skærmstørrelsen…

Læs mere

Hvad er en iPad?

Hvad er en iPad?

iPad er Apples udgave af de såkaldte tablets. Mens de fleste andre producenter blot betegner deres tablets som tablets, …

Læs mere