Billede af: Pixabay
Dato: 26. November 2020

Hvad Forskel Er Der På IPad Og Tablet?

Hvad er forskellen på en iPad og en tablet? Ingenting og alting er nok det bedste svar. For en iPad er en tablet, men en tablet er nødvendigvis en iPad.

Forvirret? Det skal du ikke være, for her får du listet de mange forskelle mellem en iPad og en tablet. Der er nemlig nogle markante forskelle.

Forskellene mellem iPad og tablet

Mens en tablet betegner en produktkategori, så betegner en iPad en konkret tabletmodel fra en bestemt producent. iPad er varemærket og kan kun bruges af Apple, mens tablet dækker over hele kategorien.

Så langt så godt. Der er derfor en lang række forskelle mellem en iPad og de øvrige tablets.

En iPad har et iOS styresystem, mens de resterende tablets primært har et Android-styresystem. 

Det fører til endnu en stor forskel, for med forskellige styresystemer kan du også downloade forskellige apps til henholdsvis iPad og tablet. De fleste udbydere udvikler dog apps til begge enheder for at nå så vidt og bredt ud som muligt.

Da iPad er et af Apples varemærker, mens tablets laves af de mange øvrige elektronikproducenter, så er der også en markant forskel på prisen. En iPad koster som regel omkring 2.800 kr. - 3.000 kr. for de billigste, mens de billigste tablets koster mellem 700 kr. og 1.000 kr.

Apple forsøger her også at distancere sig selv så meget som muligt fra de øvrige tabletproducenter med iPad.

Det indhold du læser i dette indhold, er lavet med økonomisk support fra avXperten. Her kan du eksempelvis købe D-link, og meget meget andet. Dette gælder dette indhold - tak for dette.


Relateret indhold

Hvordan rydder man op på en ipad?

Hvordan rydder man op på en ipad?

Roder det på din Ipad? Ønsker du at rydde op på din Ipad, enten fordi at det roder eller fordi den er fuld? Så skal du l…

Læs mere

hvad er forskellen på ipad pro og ipad air? Få svaret her

hvad er forskellen på ipad pro og ipad air? Få svaret her

Kan du heller ikke vælge i mellem iPad Pro og iPad Air? i dette indlæg vil jeg kort sammenligne begge iPads, så det er f…

Læs mere

Hvad koster en Apple ipad?

Hvad koster en Apple ipad?

En iPad fra Apple kan svinge meget afhængigt af, om du vil have en pro, en air, en mini eller en 8. generations iPad. He…

Læs mere

Hvor meget tid må børn bruge på en iPad?

Hvor meget tid må børn bruge på en iPad?

Der er mange forskellige holdninger til, hvor meget tid børn på bruge på en iPad. Nogle er meget imod det generelt, imen…

Læs mere