Billede af: Pixabay
Dato: 26. November 2020

Hvad Forskel Er Der På IPad Og Tablet?

Hvad er forskellen på en iPad og en tablet? Ingenting og alting er nok det bedste svar. For en iPad er en tablet, men en tablet er nødvendigvis en iPad.

Forvirret? Det skal du ikke være, for her får du listet de mange forskelle mellem en iPad og en tablet. Der er nemlig nogle markante forskelle.

Forskellene mellem iPad og tablet

Mens en tablet betegner en produktkategori, så betegner en iPad en konkret tabletmodel fra en bestemt producent. iPad er varemærket og kan kun bruges af Apple, mens tablet dækker over hele kategorien.

Så langt så godt. Der er derfor en lang række forskelle mellem en iPad og de øvrige tablets.

En iPad har et iOS styresystem, mens de resterende tablets primært har et Android-styresystem. 

Det fører til endnu en stor forskel, for med forskellige styresystemer kan du også downloade forskellige apps til henholdsvis iPad og tablet. De fleste udbydere udvikler dog apps til begge enheder for at nå så vidt og bredt ud som muligt.

Da iPad er et af Apples varemærker, mens tablets laves af de mange øvrige elektronikproducenter, så er der også en markant forskel på prisen. En iPad koster som regel omkring 2.800 kr. - 3.000 kr. for de billigste, mens de billigste tablets koster mellem 700 kr. og 1.000 kr.

Apple forsøger her også at distancere sig selv så meget som muligt fra de øvrige tabletproducenter med iPad.

Det indhold du læser i dette indhold, er lavet med økonomisk support fra avXperten. Her kan du eksempelvis købe D-link, og meget meget andet. Dette gælder dette indhold - tak for dette.


Relateret indhold

Hvad kan man bruge en ipad til?

Hvad kan man bruge en ipad til?

Mulighederne er faktisk mange, når man taler om, hvad en ipad kan bruges til.Det er forskelligt fra person og persom ell…

Læs mere

Hvordan sletter jeg en app på min ipad?

Hvordan sletter jeg en app på min ipad?

Har du fået down loaded en app på din Ipad eller din Iphone og nu vil du gerne have den slettet igen?Så er hjælpen nær o…

Læs mere

Hvordan fungerer en Ipad?

Hvordan fungerer en Ipad?

En Ipad har lidt de samme principper som en smartphone, hvor du rører ved skærmen, når du skal interagere med den. Det …

Læs mere

Hvordan rydder man op på en ipad?

Hvordan rydder man op på en ipad?

Roder det på din Ipad? Ønsker du at rydde op på din Ipad, enten fordi at det roder eller fordi den er fuld? Så skal du l…

Læs mere