Billede af: Pixabay, Pexels
Dato: 13. April 2021

Hvad Koster En Apple Ipad?

En iPad fra Apple kan svinge meget afhængigt af, om du vil have en pro, en air, en mini eller en 8. generations iPad. Herunder spiller det også ind, hvor meget plads du gerne vil have på den. Jo mere plads du gerne vil have, jo mere stiger prisen også.

Starter vi fra bunden med den mindste iPad, er dette en iPad mini. Minien har en skærmstørrelse på 7,9" og priserne starter fra 3399 kr. Denne iPad er god, hvis du skal have noget småt med på farten. Den vejer 300 gram og er 6,1 mm tynd.

Vil du hellere op i en større, er der den mere almindelige iPad med en skærm på 10,2". Denne model koster fra 2799 kr. IPaden er helt 'up to date' og har et utal af muligheder.

Går du endnu en størrelse op, er det en iPad air, der er den næste med en skærm på 10,9". Den koster fra 4999 kr. og har indbygget et nemt touch-ID. Du kan købe denne version i mange forskellige farver. Den bliver dit kreative kontor på farten.

Den sidste model er den helt store iPad Pro. Modellen har den største skærm med sine 11 eller 12,9 ", hvor priserne starter fra 6999 kr. Hvis du ikke gider slæbe rundt på en computer, så er denne klart det bedste alternativ. 

Til slut vil vi hurtigt takke Perlen Odense for have støttet muligheden for at udarbejde sidens tekst. Find et stort udvalg af produkter hos Perlen Odense webshop, eksempelvis smykker eller utallige andre gode varer. Derfor er sidens tekst markeret.


Relateret indhold

Hvordan rydder man op på en ipad?

Hvordan rydder man op på en ipad?

Roder det på din Ipad? Ønsker du at rydde op på din Ipad, enten fordi at det roder eller fordi den er fuld? Så skal du l…

Læs mere

hvad er forskellen på ipad pro og ipad air? Få svaret her

hvad er forskellen på ipad pro og ipad air? Få svaret her

Kan du heller ikke vælge i mellem iPad Pro og iPad Air? i dette indlæg vil jeg kort sammenligne begge iPads, så det er f…

Læs mere

Hvor meget tid må børn bruge på en iPad?

Hvor meget tid må børn bruge på en iPad?

Der er mange forskellige holdninger til, hvor meget tid børn på bruge på en iPad. Nogle er meget imod det generelt, imen…

Læs mere

Hvor mange iPad modeller er der?

Hvor mange iPad modeller er der?

Har du også mistet overblikket over de mange forskellige typer af iPads, der er og har været på markedet? Så forstår vi …

Læs mere