Billede af: Pixabay, Pexels
Dato: 13. April 2021

Hvad Koster En Apple Ipad?

En iPad fra Apple kan svinge meget afhængigt af, om du vil have en pro, en air, en mini eller en 8. generations iPad. Herunder spiller det også ind, hvor meget plads du gerne vil have på den. Jo mere plads du gerne vil have, jo mere stiger prisen også.

Starter vi fra bunden med den mindste iPad, er dette en iPad mini. Minien har en skærmstørrelse på 7,9" og priserne starter fra 3399 kr. Denne iPad er god, hvis du skal have noget småt med på farten. Den vejer 300 gram og er 6,1 mm tynd.

Vil du hellere op i en større, er der den mere almindelige iPad med en skærm på 10,2". Denne model koster fra 2799 kr. IPaden er helt 'up to date' og har et utal af muligheder.

Går du endnu en størrelse op, er det en iPad air, der er den næste med en skærm på 10,9". Den koster fra 4999 kr. og har indbygget et nemt touch-ID. Du kan købe denne version i mange forskellige farver. Den bliver dit kreative kontor på farten.

Den sidste model er den helt store iPad Pro. Modellen har den største skærm med sine 11 eller 12,9 ", hvor priserne starter fra 6999 kr. Hvis du ikke gider slæbe rundt på en computer, så er denne klart det bedste alternativ. 

Til slut vil vi hurtigt takke Perlen Odense for have støttet muligheden for at udarbejde sidens tekst. Find et stort udvalg af produkter hos Perlen Odense webshop, eksempelvis smykker eller utallige andre gode varer. Derfor er sidens tekst markeret.


Relateret indhold

Hvad kan man bruge en ipad til?

Hvad kan man bruge en ipad til?

Mulighederne er faktisk mange, når man taler om, hvad en ipad kan bruges til.Det er forskelligt fra person og persom ell…

Læs mere

Hvordan sletter jeg en app på min ipad?

Hvordan sletter jeg en app på min ipad?

Har du fået down loaded en app på din Ipad eller din Iphone og nu vil du gerne have den slettet igen?Så er hjælpen nær o…

Læs mere

Hvordan fungerer en Ipad?

Hvordan fungerer en Ipad?

En Ipad har lidt de samme principper som en smartphone, hvor du rører ved skærmen, når du skal interagere med den. Det …

Læs mere

Hvordan rydder man op på en ipad?

Hvordan rydder man op på en ipad?

Roder det på din Ipad? Ønsker du at rydde op på din Ipad, enten fordi at det roder eller fordi den er fuld? Så skal du l…

Læs mere