Billede af: Pixabay
Dato: 26. November 2020

Hvad Koster En God IPad?

Du skal regne med en pris på mellem 5.000 kr. og 8.000 kr., hvis du skal have en af iPad-topmodellerne. Du kan få en iPad Air fra omkring 5.000 kr., mens en iPad Pro koster omkring 7.000 kr. og op.

Kan man få en billigere god iPad? Ja, det kan du godt. Læs mere om hvordan du kan få en billig iPad herunder og se, hvad ændringen i prisen gør for specifikationerne i en iPad.

Hvad er en god iPad?

Du kan selvfølgelig få billigere iPads end iPad Air og iPad Pro. Det er altid en smagssag, hvad en god iPad er. Men kan du nøjes med standardudgaven, så kan du faktisk få en god iPad til et sted mellem 2.500 kr. og 3.000 kr. Det er trods alt noget billigere end de billigste iPad Air og iPad Pro.

Der hvor ændringer i prisen på en iPad for alvor kan ses, er, når det kommer til størrelsen på den interne hukommelse, samt om du skal have 4G - altså have mulighed for at gå online, selvom du ikke er i nærheden af et wifi.

Jo billigere din iPad bliver, jo mindre intern hukommelse vil den have, samt jo større er chancen for, at du skal have et wifi, for at kunne være online.

De billigste iPad-modeller har kun 32 GB hukommelse, samt kan kun komme online via wifi. Skal du have en iPad med muligheden for at være online uden wifi, så er prisen tit omkring 4.000 kr.

Skiltet øverst viser at ovenstående indhold, var skrevet med økonomisk finansering fra avXperten. Hos avXperten kan du bestille blandt et stort og flot udvalg af webkamera med mikrofon produkter. Når indhold tilgodeser avXperten, kan vi ikke sige at det derfor er upartisk, deraf marketet.


Relateret indhold

Hvad kan man bruge en ipad til?

Hvad kan man bruge en ipad til?

Mulighederne er faktisk mange, når man taler om, hvad en ipad kan bruges til.Det er forskelligt fra person og persom ell…

Læs mere

Hvordan sletter jeg en app på min ipad?

Hvordan sletter jeg en app på min ipad?

Har du fået down loaded en app på din Ipad eller din Iphone og nu vil du gerne have den slettet igen?Så er hjælpen nær o…

Læs mere

Hvordan fungerer en Ipad?

Hvordan fungerer en Ipad?

En Ipad har lidt de samme principper som en smartphone, hvor du rører ved skærmen, når du skal interagere med den. Det …

Læs mere

Hvordan rydder man op på en ipad?

Hvordan rydder man op på en ipad?

Roder det på din Ipad? Ønsker du at rydde op på din Ipad, enten fordi at det roder eller fordi den er fuld? Så skal du l…

Læs mere