Billede af: Pixabay
Dato: 26. November 2020

Hvad Koster En God IPad?

Du skal regne med en pris på mellem 5.000 kr. og 8.000 kr., hvis du skal have en af iPad-topmodellerne. Du kan få en iPad Air fra omkring 5.000 kr., mens en iPad Pro koster omkring 7.000 kr. og op.

Kan man få en billigere god iPad? Ja, det kan du godt. Læs mere om hvordan du kan få en billig iPad herunder og se, hvad ændringen i prisen gør for specifikationerne i en iPad.

Hvad er en god iPad?

Du kan selvfølgelig få billigere iPads end iPad Air og iPad Pro. Det er altid en smagssag, hvad en god iPad er. Men kan du nøjes med standardudgaven, så kan du faktisk få en god iPad til et sted mellem 2.500 kr. og 3.000 kr. Det er trods alt noget billigere end de billigste iPad Air og iPad Pro.

Der hvor ændringer i prisen på en iPad for alvor kan ses, er, når det kommer til størrelsen på den interne hukommelse, samt om du skal have 4G - altså have mulighed for at gå online, selvom du ikke er i nærheden af et wifi.

Jo billigere din iPad bliver, jo mindre intern hukommelse vil den have, samt jo større er chancen for, at du skal have et wifi, for at kunne være online.

De billigste iPad-modeller har kun 32 GB hukommelse, samt kan kun komme online via wifi. Skal du have en iPad med muligheden for at være online uden wifi, så er prisen tit omkring 4.000 kr.

Skiltet øverst viser at ovenstående indhold, var skrevet med økonomisk finansering fra avXperten. Hos avXperten kan du bestille blandt et stort og flot udvalg af webkamera med mikrofon produkter. Når indhold tilgodeser avXperten, kan vi ikke sige at det derfor er upartisk, deraf marketet.


Relateret indhold

Hvordan rydder man op på en ipad?

Hvordan rydder man op på en ipad?

Roder det på din Ipad? Ønsker du at rydde op på din Ipad, enten fordi at det roder eller fordi den er fuld? Så skal du l…

Læs mere

hvad er forskellen på ipad pro og ipad air? Få svaret her

hvad er forskellen på ipad pro og ipad air? Få svaret her

Kan du heller ikke vælge i mellem iPad Pro og iPad Air? i dette indlæg vil jeg kort sammenligne begge iPads, så det er f…

Læs mere

Hvad koster en Apple ipad?

Hvad koster en Apple ipad?

En iPad fra Apple kan svinge meget afhængigt af, om du vil have en pro, en air, en mini eller en 8. generations iPad. He…

Læs mere

Hvor meget tid må børn bruge på en iPad?

Hvor meget tid må børn bruge på en iPad?

Der er mange forskellige holdninger til, hvor meget tid børn på bruge på en iPad. Nogle er meget imod det generelt, imen…

Læs mere