Billede af: Pixabay
Dato: 23. February 2021

Hvor Mange IPad Modeller Er Der?

Har du også mistet overblikket over de mange forskellige typer af iPads, der er og har været på markedet? Så forstår vi det udmærket godt. Der findes nemlig langt flere modelvarianter, end vi lige kan overskue. Dette er dog langt fra det vigtige, når man skal blive lidt klogere på Apples tablets.

Hvor mange iPad modeller er der? Der finder over 100 forskellige modelvarianter, hvoraf de fleste minder rigtig meget om hinanden, men med mindre modifikationer. Overordnet set, så er der 3 modeltyper lige nu, hvilket er Ipad mini 4, iPad og iPad Pro. Inden under disse er der selvfølgelig mange forskellige varianter.

Herunder kan du blive lidt klogere på de forskellige aktuelle varianter. Dette er især nyttigt for dig, der skal ud og investere i en iPad, men ikke helt er klar over, hvilken model, der er det rigtige valg.

iPad Mini 4

iPad Mini 4 er, som du måske allerede ved, den mindste af alle iPads. Den er lille, men til gengæld meget praktisk til at have med på farten. Med en beskeden skærm på knapt 8” kan du nemt have den med overalt. Den er selvfølgelig udstyret med den knivskarpe Retina skærm.

iPad

Næste tablet på listen går blot under navnet iPad. Dette er den direkte videreudvikling af den originale og oprindelige iPad. Der har været intet mindre end syv generationer af denne model, og den er altid populær. Skærmen er knapt 10”, og har en væsentlig bedre skærm end den mindre version, iPad Mini.

iPad Pro

iPad pro er det bedste du får på markedet af tablet, og er Apples bud på den ultimative tablet lige nu. Den har ekstremt store “kræfter” i betragtning af, at det er en tablet. Den fås i forskellige størrelser.

Her skal vi huske at takke: Moodings, der har ydet support og har økonomisk finanseret tilstedeblivelsen af dette du lige læste. Hos Moodings bestiller man specielt gerne Vitrineskabe. Heraf markatet på indhold.


Relateret indhold

Hvordan rydder man op på en ipad?

Hvordan rydder man op på en ipad?

Roder det på din Ipad? Ønsker du at rydde op på din Ipad, enten fordi at det roder eller fordi den er fuld? Så skal du l…

Læs mere

hvad er forskellen på ipad pro og ipad air? Få svaret her

hvad er forskellen på ipad pro og ipad air? Få svaret her

Kan du heller ikke vælge i mellem iPad Pro og iPad Air? i dette indlæg vil jeg kort sammenligne begge iPads, så det er f…

Læs mere

Hvad koster en Apple ipad?

Hvad koster en Apple ipad?

En iPad fra Apple kan svinge meget afhængigt af, om du vil have en pro, en air, en mini eller en 8. generations iPad. He…

Læs mere

Hvor meget tid må børn bruge på en iPad?

Hvor meget tid må børn bruge på en iPad?

Der er mange forskellige holdninger til, hvor meget tid børn på bruge på en iPad. Nogle er meget imod det generelt, imen…

Læs mere