Billede af: Pixabay
Dato: 23. February 2021

Hvor Mange IPad Modeller Er Der?

Har du også mistet overblikket over de mange forskellige typer af iPads, der er og har været på markedet? Så forstår vi det udmærket godt. Der findes nemlig langt flere modelvarianter, end vi lige kan overskue. Dette er dog langt fra det vigtige, når man skal blive lidt klogere på Apples tablets.

Hvor mange iPad modeller er der? Der finder over 100 forskellige modelvarianter, hvoraf de fleste minder rigtig meget om hinanden, men med mindre modifikationer. Overordnet set, så er der 3 modeltyper lige nu, hvilket er Ipad mini 4, iPad og iPad Pro. Inden under disse er der selvfølgelig mange forskellige varianter.

Herunder kan du blive lidt klogere på de forskellige aktuelle varianter. Dette er især nyttigt for dig, der skal ud og investere i en iPad, men ikke helt er klar over, hvilken model, der er det rigtige valg.

iPad Mini 4

iPad Mini 4 er, som du måske allerede ved, den mindste af alle iPads. Den er lille, men til gengæld meget praktisk til at have med på farten. Med en beskeden skærm på knapt 8” kan du nemt have den med overalt. Den er selvfølgelig udstyret med den knivskarpe Retina skærm.

iPad

Næste tablet på listen går blot under navnet iPad. Dette er den direkte videreudvikling af den originale og oprindelige iPad. Der har været intet mindre end syv generationer af denne model, og den er altid populær. Skærmen er knapt 10”, og har en væsentlig bedre skærm end den mindre version, iPad Mini.

iPad Pro

iPad pro er det bedste du får på markedet af tablet, og er Apples bud på den ultimative tablet lige nu. Den har ekstremt store “kræfter” i betragtning af, at det er en tablet. Den fås i forskellige størrelser.


Relateret indhold

Hvad kan man bruge en ipad til?

Hvad kan man bruge en ipad til?

Mulighederne er faktisk mange, når man taler om, hvad en ipad kan bruges til.Det er forskelligt fra person og persom ell…

Læs mere

Hvordan sletter jeg en app på min ipad?

Hvordan sletter jeg en app på min ipad?

Har du fået down loaded en app på din Ipad eller din Iphone og nu vil du gerne have den slettet igen?Så er hjælpen nær o…

Læs mere

Hvordan fungerer en Ipad?

Hvordan fungerer en Ipad?

En Ipad har lidt de samme principper som en smartphone, hvor du rører ved skærmen, når du skal interagere med den. Det …

Læs mere

Hvordan rydder man op på en ipad?

Hvordan rydder man op på en ipad?

Roder det på din Ipad? Ønsker du at rydde op på din Ipad, enten fordi at det roder eller fordi den er fuld? Så skal du l…

Læs mere