Billede af: Pixabay
Dato: 20. November 2020

Hvor Mange Tommer Er En IPad?

En iPad er mellem 7,9 og 12,9 tommer alt efter, hvilken iPad-model du anvender. Der er nemlig forskel på skærmstørrelsen og antallet af tommer blandt de aktuelt fem iPad-modeller.

Størrelserne på iPad varierer fra model til model. Du finder derfor ofte ændringer af skærmstørrelserne på iPads i takt med, at der udkommer nye modeller.

iPad størrelser - Så mange tommer er en iPad

Blandt de aktuelt fem iPad-modeller er der forskellige størrelser. De mindste iPads er iPad Mini, der har en skærmstørrelse på 7,9 tommer. 

Der findes to iPad Pro-udgaver, hvor de "lille" har en størrelse på 11 tommer, mens den store model har 12,9 tommer. Se her alle de forskellige størrelser for de forskellige iPads her:

  • 12,9 tommer: iPad Pro
  • 11 tommer: iPad Pro
  • 10,9 tommer: iPad Air
  • 10,2 tommer: iPad
  • 7,9 tommer: iPad Mini

Den første iPad udkom i 2010. Her var skærmstørrelsen på 9,7 tommer.

Skærmstørrelsen har løbende ændret sig for de forskellige iPads i takt med, at der er udkommet nye modeller.

De fleste plejer dog altid at ligge indenfor en skærmstørrelse på 9 og 13 tommer. Kommer du op i en skærmstørrelse over de 13 tommer, så er du nemlig oppe i en skærmstørrelse, der kan matche en bærbar computer - eller en Mac.

Kommer du under de 7 tommer, så er du nede i en størrelse, hvor du rammer en skærmstørrelse som en iPhone.

Du læser teksten på netop denne artikel, som er udarbejdet, fremstillet og skrevet, for at tilgodese avXperten. Hos avXperten kan du købe blandt et stort og flot udvalg af 5G router produkter. Herfra siger vi tusind tak.


Relateret indhold

Hvor gammel er iPad?

Hvor gammel er iPad?

Den første iPad rundede i 2020 sin 10-års fødselsdag eller jubilæum, om man vil. Den første iPad blev nemlig udgivet af …

Læs mere

Hvad forskel er der på iPad og tablet?

Hvad forskel er der på iPad og tablet?

Hvad er forskellen på en iPad og en tablet? Ingenting og alting er nok det bedste svar. For en iPad er en tablet, men en…

Læs mere

Hvad koster en god iPad?

Hvad koster en god iPad?

Du skal regne med en pris på mellem 5.000 kr. og 8.000 kr., hvis du skal have en af iPad-topmodellerne. Du kan få en iPa…

Læs mere

Hvad er en iPad?

Hvad er en iPad?

iPad er Apples udgave af de såkaldte tablets. Mens de fleste andre producenter blot betegner deres tablets som tablets, …

Læs mere