Billede af: Pixabay
Dato: 20. November 2020

Hvor Mange Tommer Er En IPad?

En iPad er mellem 7,9 og 12,9 tommer alt efter, hvilken iPad-model du anvender. Der er nemlig forskel på skærmstørrelsen og antallet af tommer blandt de aktuelt fem iPad-modeller.

Størrelserne på iPad varierer fra model til model. Du finder derfor ofte ændringer af skærmstørrelserne på iPads i takt med, at der udkommer nye modeller.

iPad størrelser - Så mange tommer er en iPad

Blandt de aktuelt fem iPad-modeller er der forskellige størrelser. De mindste iPads er iPad Mini, der har en skærmstørrelse på 7,9 tommer. 

Der findes to iPad Pro-udgaver, hvor de "lille" har en størrelse på 11 tommer, mens den store model har 12,9 tommer. Se her alle de forskellige størrelser for de forskellige iPads her:

  • 12,9 tommer: iPad Pro
  • 11 tommer: iPad Pro
  • 10,9 tommer: iPad Air
  • 10,2 tommer: iPad
  • 7,9 tommer: iPad Mini

Den første iPad udkom i 2010. Her var skærmstørrelsen på 9,7 tommer.

Skærmstørrelsen har løbende ændret sig for de forskellige iPads i takt med, at der er udkommet nye modeller.

De fleste plejer dog altid at ligge indenfor en skærmstørrelse på 9 og 13 tommer. Kommer du op i en skærmstørrelse over de 13 tommer, så er du nemlig oppe i en skærmstørrelse, der kan matche en bærbar computer - eller en Mac.

Kommer du under de 7 tommer, så er du nede i en størrelse, hvor du rammer en skærmstørrelse som en iPhone.

Du læser teksten på netop denne artikel, som er udarbejdet, fremstillet og skrevet, for at tilgodese avXperten. Hos avXperten kan du købe blandt et stort og flot udvalg af 5G router produkter. Herfra siger vi tusind tak.


Relateret indhold

Hvordan rydder man op på en ipad?

Hvordan rydder man op på en ipad?

Roder det på din Ipad? Ønsker du at rydde op på din Ipad, enten fordi at det roder eller fordi den er fuld? Så skal du l…

Læs mere

hvad er forskellen på ipad pro og ipad air? Få svaret her

hvad er forskellen på ipad pro og ipad air? Få svaret her

Kan du heller ikke vælge i mellem iPad Pro og iPad Air? i dette indlæg vil jeg kort sammenligne begge iPads, så det er f…

Læs mere

Hvad koster en Apple ipad?

Hvad koster en Apple ipad?

En iPad fra Apple kan svinge meget afhængigt af, om du vil have en pro, en air, en mini eller en 8. generations iPad. He…

Læs mere

Hvor meget tid må børn bruge på en iPad?

Hvor meget tid må børn bruge på en iPad?

Der er mange forskellige holdninger til, hvor meget tid børn på bruge på en iPad. Nogle er meget imod det generelt, imen…

Læs mere