Billede af: Pixabay
Dato: 20. November 2020

Hvor Mange Tommer Er En IPad?

En iPad er mellem 7,9 og 12,9 tommer alt efter, hvilken iPad-model du anvender. Der er nemlig forskel på skærmstørrelsen og antallet af tommer blandt de aktuelt fem iPad-modeller.

Størrelserne på iPad varierer fra model til model. Du finder derfor ofte ændringer af skærmstørrelserne på iPads i takt med, at der udkommer nye modeller.

iPad størrelser - Så mange tommer er en iPad

Blandt de aktuelt fem iPad-modeller er der forskellige størrelser. De mindste iPads er iPad Mini, der har en skærmstørrelse på 7,9 tommer. 

Der findes to iPad Pro-udgaver, hvor de "lille" har en størrelse på 11 tommer, mens den store model har 12,9 tommer. Se her alle de forskellige størrelser for de forskellige iPads her:

  • 12,9 tommer: iPad Pro
  • 11 tommer: iPad Pro
  • 10,9 tommer: iPad Air
  • 10,2 tommer: iPad
  • 7,9 tommer: iPad Mini

Den første iPad udkom i 2010. Her var skærmstørrelsen på 9,7 tommer.

Skærmstørrelsen har løbende ændret sig for de forskellige iPads i takt med, at der er udkommet nye modeller.

De fleste plejer dog altid at ligge indenfor en skærmstørrelse på 9 og 13 tommer. Kommer du op i en skærmstørrelse over de 13 tommer, så er du nemlig oppe i en skærmstørrelse, der kan matche en bærbar computer - eller en Mac.

Kommer du under de 7 tommer, så er du nede i en størrelse, hvor du rammer en skærmstørrelse som en iPhone.

Du læser teksten på netop denne artikel, som er udarbejdet, fremstillet og skrevet, for at tilgodese avXperten. Hos avXperten kan du købe blandt et stort og flot udvalg af 5G router produkter. Herfra siger vi tusind tak.


Relateret indhold

Hvad kan man bruge en ipad til?

Hvad kan man bruge en ipad til?

Mulighederne er faktisk mange, når man taler om, hvad en ipad kan bruges til.Det er forskelligt fra person og persom ell…

Læs mere

Hvordan sletter jeg en app på min ipad?

Hvordan sletter jeg en app på min ipad?

Har du fået down loaded en app på din Ipad eller din Iphone og nu vil du gerne have den slettet igen?Så er hjælpen nær o…

Læs mere

Hvordan fungerer en Ipad?

Hvordan fungerer en Ipad?

En Ipad har lidt de samme principper som en smartphone, hvor du rører ved skærmen, når du skal interagere med den. Det …

Læs mere

Hvordan rydder man op på en ipad?

Hvordan rydder man op på en ipad?

Roder det på din Ipad? Ønsker du at rydde op på din Ipad, enten fordi at det roder eller fordi den er fuld? Så skal du l…

Læs mere