Billede af: Pixabay
Dato: 06. April 2021

Hvor Meget Tid Må Børn Bruge På En IPad?

Der er mange forskellige holdninger til, hvor meget tid børn på bruge på en iPad. Nogle er meget imod det generelt, imens andre har et mere afslappet forhold til det. Hvis du gerne vil blive lidt klogere på de officielle råd, så får du her de officielle råd fra WHO.

Hvor meget tid må børn bruge på en iPad?

Der er forskellige officielle råd til, hvor meget tid bør bruge på en iPad alt efter, hvor gamle de er. Herunder kan du læse de officielle råd til, hvor meget børns skærmtid bør være på i de forskellige aldersgrupper.

0 - 1,5 år: I denne aldersgruppe frarådes skærmtid helt og aldeles. Det eneste skærmtid et barn bør udsættes for er ting som videochat med slægtninge, men kun i et begrænset omfang.

1,5 - 2 år: I denne aldersgruppe kan man så småt begynde at introducere børn for skærme. Det er dog vigtigt, at du sidder sammen med barnet imens.

2 til 5 år: I denne aldersgruppe bør børn ikke bruge mere end en time om dagen. Især er det vigtigt, at man ikke bruger iPad under måltider, putning og legetid. I Danmark har man ingen officielle råd, men man anbefaler at begrænse omfanget, så skærmtiden ikke gør børnene inaktive.

Du skal vide at: ovenstående indhold er udviklet for Moodings. Hos Moodings bestiller man specielt gerne spisebordsstole. Tusind tak for støtten, siger vi.


Relateret indhold

Hvordan rydder man op på en ipad?

Hvordan rydder man op på en ipad?

Roder det på din Ipad? Ønsker du at rydde op på din Ipad, enten fordi at det roder eller fordi den er fuld? Så skal du l…

Læs mere

hvad er forskellen på ipad pro og ipad air? Få svaret her

hvad er forskellen på ipad pro og ipad air? Få svaret her

Kan du heller ikke vælge i mellem iPad Pro og iPad Air? i dette indlæg vil jeg kort sammenligne begge iPads, så det er f…

Læs mere

Hvad koster en Apple ipad?

Hvad koster en Apple ipad?

En iPad fra Apple kan svinge meget afhængigt af, om du vil have en pro, en air, en mini eller en 8. generations iPad. He…

Læs mere

Hvor mange iPad modeller er der?

Hvor mange iPad modeller er der?

Har du også mistet overblikket over de mange forskellige typer af iPads, der er og har været på markedet? Så forstår vi …

Læs mere