Billede af: Pixabay
Dato: 20. January 2021

Hvor Stor Er En IPad Mini?

Blandt de mange iPad-modeller finder du iPad Mini, der som navnet indikerer, er mindre end de andre iPad-modeller. Faktisk er iPad Mini kun lidt større end de største iPhones.

Men hvor stor er en iPad Mini? Størrelsen på en iPad har ændret sig gennem årene, men ikke for iPad Mini. Herunder får du en oversigt over, hvor store de forskellige iPad Mini'er er.

Så stor er en iPad Mini

Den første iPad Mini havde en størrelse på 7,9" i stedet for de 9,7", der ellers var standarden på iPad på det tidspunkt.

Den standard har iPad Mini holdt ved lige siden da. Herunder kan du se størrelsen på de forskellige iPad Mini:

  • iPad Mini (5. generation) = 7,9"
  • iPad Mini (4. generation) = 7,9"
  • iPad Mini  (3. generation) = 7,9"
  • iPad Mini  (2. generation) = 7,9"
  • iPad Mini =  7,9"

Mens størrelsen er forblevet den samme, så har blandt andet chippen ændret sig i iPad Mini gennem årene. Her er man nu oppe på en A12 Bionic-chip i iPad Mini 5 mod blot en A7-chip i iPad Mini 3.

Størrelsen er også blevet større, når det gælder den indbyggede hukommelse. En iPad Mini 5 kommer med op til 256 GB.

Den første iPad Mini havde ved udgivelsen i 2012 blot en A5-chip og op til 64 GB, da den sidste version af iPad Mini udkom. Den første havde blot 16 GB.

Tak til avXperten, der har ydet økonomisk støtte til udarbejdelsen af artiklen. Der kan du købe et sortiment fra trådløs mus. Heraf marketet, som du ser øverst.


Relateret indhold

Hvad kan man bruge en ipad til?

Hvad kan man bruge en ipad til?

Mulighederne er faktisk mange, når man taler om, hvad en ipad kan bruges til.Det er forskelligt fra person og persom ell…

Læs mere

Hvordan sletter jeg en app på min ipad?

Hvordan sletter jeg en app på min ipad?

Har du fået down loaded en app på din Ipad eller din Iphone og nu vil du gerne have den slettet igen?Så er hjælpen nær o…

Læs mere

Hvordan fungerer en Ipad?

Hvordan fungerer en Ipad?

En Ipad har lidt de samme principper som en smartphone, hvor du rører ved skærmen, når du skal interagere med den. Det …

Læs mere

Hvordan rydder man op på en ipad?

Hvordan rydder man op på en ipad?

Roder det på din Ipad? Ønsker du at rydde op på din Ipad, enten fordi at det roder eller fordi den er fuld? Så skal du l…

Læs mere